Samenwerken

Samenwerken 

Samenwerken met mij is mogelijk op diverse manieren. Neem gerust de tijd om deze pagina door te lezen.  

Benoemen 

Voor mijn lezers vind ik het van belang dat zij weten wanneer een door mij geplaatst bericht een samenwerking bevat. Dit zal ik altijd middels een kleine notitie er bij vermelden zoals ook de Reclame Code Commissie dit verplicht.  

Barter deals 

Wanneer je als merk met mij wil samenwerken middels een barter deal (content in ruil voor een product) voor zowel byjorien.nl als mijn instagram pagina neem dan contact met mij op via samenwerken@byjorien.nl  

Weet dat ik altijd mijn eigen mening en ervaring deel. Bij barter deals stuur ik, tenzij specifiek anders afgesproken, niet eerst mijn content in ter goedkeuring en bepaal ik mijn eigen deadline voor het plaatsen. Voel je vrij om mijn mediakit op te vragen voor meer informatie over statistieken, doelgroep etc.  

Gesponsorde content 

In het geval van een samenwerking waarvoor naast een eventueel product ook wordt betaald, is het voor het bedrijf wel mogelijk om voorwaarden op te stellen. Deze ontvang ik graag vooraf aan de opdracht. Ook in het geval van betaalde opdrachten zal ik altijd mijn persoonlijke ervaring en oprechte mening delen. Wel is het in dit geval voor de opdrachtgever mogelijk het artikel van tevoren te lezen. Ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mij en de zaken waar ik over schrijf.  

Copyright 

Alle content op zowel deze website als mijn Instagram pagina behoren mij toe. Zowel de geschreven teksten als mijn foto’s tenzij anders vermeld. Wanneer je gebruik wil maken van beeld of tekstmateriaal, stuur mij een e-mail op info@byjorien.nl en vermeld hierbij duidelijk wie je bent en wat je wil gebruiken. Vermeld ten aller tijde mijn website. Een directe link wordt gewaardeerd.