Disclaimer

Disclaimer

Dankjewel voor het lezen van de disclaimer op byjorien.nl

Om het een en ander te verduidelijken heb ik een kleine disclaimer opgesteld om je duidelijk te maken hoe bepaalde dingen op deze website werken.

Gesponsorde content

Zo nu en dan ontvang ik producten van bedrijven om een review over te schrijven. Of ik werk samen met een bedrijf of merk om een bepaald product te promoten in ruil voor een bedrag. Ook in gesponsorde blogs deel ik altijd mijn eigen eerlijke mening en mijn eigen ervaringen. Ik schrijf niet over producten waar ik niet achter sta. Tevens werk ik niet samen met bedrijven die niet bij mij als persoon passen.

Affiliate links

Ik maak op deze blog gebruik van affiliate links. Dit houdt in dat ik een kleine commissie ontvang als jij een product koopt via de link die ik heb gedeeld. Jij zelf betaald hier niks extra voor. Ik stop veel tijd en moeite in het uitzoeken en vinden van de leukste en beste producten en ik promoot dan ook alleen producten die ik oprecht leuk vind. Een affiliate link bespaart jou dus vooral veel tijd en levert mij een klein bedragje op voor de moeite van het uitzoeken.

Samenwerkingen

Wanneer je dit leest en je een bedrijf of merk bent wat graag samen wil werken met byjorien.nl en/of mijn Instagram pagina stuur dan gerust een e-mail naar samenwerken@byjorien.nl

Voor barter samenwerkingen (promotie in ruil voor goederen) zet ik mijn eigen deadlines en ik stuur mijn content niet eerst in voor beoordelingen. Voor betaalde samenwerkingen mag jij als bedrijf van te voren de voorwaarden voor onze samenwerking opstellen. Zie voor meer informatie ook de samenwerking pagina op deze blog.

Copyright

Er zit copyright op alles wat ik heb geschreven en op al mijn foto’s. Tenzij anders vermeld. Het her publiceren van content zonder mijn geschreven toestemming is niet toegestaan. Wanneer je een blog of foto wil her publiceren, stuur dan vooraf een e-mail naar info@byjorien.nl

Delen op sociale media (tag is gewenst) en het linken naar blog berichten of foto’s wordt wel gewaardeerd. Wanneer je een foto wilt gebruiken voor een website of een campagne vraag ik hier een klein bedrag voor. Wil je hier meer over weten, vraag dan naar mijn foto- mediakit voor prijzen en meer informatie.

Overige voorwaarden voor het gebruik van By Jorien

Door mee te lezen op dit blog ga je tevens akkoord met het volgende:

  • Ik ben niet verantwoordelijk voor keuzes die jij in jouw leven maakt na aanleiding van mijn content.
  • Je bent minimaal 16 jaar of ouder. Dit vanwege de nieuwe cookie wetgeving. By Jorien maakt gebruik van cookies die persoonlijke data verzamelen. Voor meer informatie hierover, zie mijn Privacy Beleid pagina.
  • Je houdt je comments netjes en beleefd. Als je iets leest op deze website waar je je aan stoort of door beledigd voelt, laat een respectvolle en opbouwende comment achter of stuur een email naar info@byjorien.nl

Alle foto’s en overige vormen van content op deze pagina zijn gemaakt en bewerkt door Jorien Buiskool, tenzij dit anders staat vermeld.